Lördagsmys

Hej Hej Bloggen.
På fredagen fick vi vara med om något ganska ovanligt, vi fick se en adoption. Saken i sig att hämta barnet var inget speciellt, men att barn adopteras var speciellt. Den blivande familjen såg väldigt kärleksfull ut och troligtvis kommer pojken att få ett bättre liv med en mamma och en pappa. När vi frågar sjukgymnasten, som är duktig på engelska, vad hon tror om detta säger hon inte så mycket, men hon hoppas han snart är tillbaka då han är en del av den stora familj som finns på barnhemmet. Något som var oerhört berörande var att se när personalen fällde en tår då pojken lämnade barnhemmet. Det är yttligare ett tecken på att personalen har en bra relation till barnen. 


Efter ett kort pass på barnhemmet på lördagen fick vi finfrämande av våra vänner från Pakruoijs, Anna och Sara. De tog en buss på eftermiddagen och hade en trevlig åktur med en buss som vi i Sverige använde på 80-talet...
Vi hade lite öl provning och åt en fin middag på kvällen.
// Jonathan


Kommentarer
kicki

Hej på er!!! Hoppas ni har det bra. Vi läser och följer er härhemma! den där Herrgåman ser ut att vara en energisk typ- men vad betyder glasögonen? Är det istället för tre prickar???

2012-03-04 @ 14:04:03
jonathan

Skulle tippa på att det är istället för det, men man vet inte säkert, de har lite egna saker här..

roligt att ni följer oss, ha det bra nu :)

2012-03-04 @ 19:50:05


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

apubarnhemlitauen

Vi är fyra elever som åker på APU till Litauen som representanter för Ellwynska skolans årskurs 3. På den här bloggen kommer ni att få följa två av oss när vi arbetar på barnhemmet som ligger i staden Šiauliai.

RSS 2.0