Internationella kvinnodagen!!

Om ni inte vet det så är det idag den internationella kvinnodagen. Det är den dag man ska fira kvinnorna extra mycket. I Sverige ignorerar vi mer eller mindre denna dag, men i Litauen firar man den mer än vad vi svenskar firar vår nationaldag!! Något att tänka på.

Imorgon är det sista dagen på barnhemmet innan vi tar våra väsker och flyttar ca 5 mil till Pakruojis. Imorgon är sista dagen vi kommer träffa våra nya vänner, våra vänner som vi under många år kommer komma ihåg. En sista dag som vi kommer få vara med all den fantastiska personal som dag in och dag ut arbetar, leker och älskar dessa fantastiska barn.
Det känns som att det kommer bli en jobbig dag imorgon, en dag som man kommer minnas. Det känns även som att en och en annan tår kommer falla till förforgan av dessa barn.


Kommentarer
Claes

Hej.

Förstår att det kommer att kännas när ni skall lämna barnhemmet!

Det verkar som ni haft en bra praktik och kommer hem med massor av erfarenheter och intryck. Tycker ni gjort en bra insats och vi är stolta över Er. Jättekul att få följa med Er både i verkligheten och här på bloggen. Keep up the good work!!

2012-03-09 @ 08:57:27
Sara Ehrlund

Jag får rysningar när jag tänker tillbaka på förra året då jag var en av dom som fick åka och vara på barnhemmet. Tiden gick så fruktansvärt fort, många av barnen hamnade nära ens hjärta och jag ville helst kidnappa dom allihopa och ta med dom hem. Njut av tiden ni har i Litauen, även fast landet kanske inte är den mest stilfulla har den sin charm. Snart är ni hemma igen och vill tillbaka, för det vill jag i alla fall. Hoppas ni får en fortsatt bra resa :)



/ Sara FD 3ab elev ;)

2012-03-09 @ 12:01:36
Agneta

Hoppas det blir bra även i fortsättningen trots tårfyllt avsked.

Ha en bra helg!

Kram // Agneta

2012-03-09 @ 13:29:34
Inger Nordén

Duktiga !! Vi är så stolta över er. Kram min lilla kille innan ni åker.

kram

Inger

2012-03-09 @ 15:21:27
URL: http://apusjukhuslitauen.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

apubarnhemlitauen

Vi är fyra elever som åker på APU till Litauen som representanter för Ellwynska skolans årskurs 3. På den här bloggen kommer ni att få följa två av oss när vi arbetar på barnhemmet som ligger i staden Šiauliai.

RSS 2.0